مفهوم جمهوری به صراحت در گفته ها و رفتارهای امام وجود دارد.

آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه اهواز، که در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی جماران در حاشیه مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان با رهبر کبیر انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام خمینی سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: امام با هر گروهی که منکر جمهوریت و منکر اسلامیت بودند موافق نبودند.

وی در پاسخ به این پرسش که چه موضعی در برابر این جمله تحریف آمیز دارید که « امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده می کردند»، تأکید کرد: ما با این تفسیر مخالف هستیم. حضرت امام آن زمان از کسی تقیه نمی کردند که مثلا خلاف اعتقادشان حرفی بزنند.
امام جمعه اهواز با بیان این که هیچ دلیل و قرینه ای بر این ادعا وجود ندارد که بتوان گفت امام به جمهوریت معتقد نبودند؛ گفت: این تحریف موردی نیست که بتوان به امام نسبت داد.

این عضو مجلس خبرگان رهبری توصیه کرد: برای درک منویات امام باید از کلمات امام، استشمام و استفاده کنیم.امام همواره بر جمهوری اسلامی تاکید می کردند و جمله به یاد ماندنی ایشان که «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش»، هنوز در خاطره ها هست و ما نظرات حضرت امام را ناگزیر باید از کلمات و پیام های خود حضرت امام بفهمیم و راه دیگری نداریم.

وی با اظهار شگفتی از این که کسانی که چنین ادعایی را مطرح می کنند؛ چه دلیلی برای این کار دارند؟!،گفت: گفته های امام خمینی نشان دهنده اعتقادات ایشان است و این خلاف مبنای عقلایی است که کسی بخواهد گفته خودش را نقض کند.

موسوی جزایری با بیان اینکه تمامی مبانی حقوقی می گویند هر انسانی نسبت به اظهارات خودش مسوول است، گفت: امام هم با رفتار خود بر این مبنا تاکید داشتند. اگر بنا باشد بگوییم آدم حرفی بزند و بعد بگوید اراده جدی نداشت و مقصود دیگری از این حرف داشتم، در دنیا این پذیرفته نمی شود و این خلاف حقوق بشر است. چرا که هر کسی هر حرفی که می زند بر اراده جدی نسبت به آن حرف حمل می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.