پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

نشست بررسی و تبیین نحوه تبلیغ و ترویج فرهنگ ایثار و جهاد برگزار شد

جلایی پور: برخی فعالیت ها به نام دفاع مقدس و میراث شهدا به هچ وجه مطلوب نیست

دولت روحانی از زنان ایثارگر و متخصص در حوزه های مختلف مدیریتی استفاده کند.

نشست بررسی و تبیین نحوه تبلیغ و ترویج فرهنگ ایثار و جهاد صبح امروز با موضوع بررسی نحوه ترویج فرهنگ دفاع مقدس و با حضور جمعی ازایثارگران اصلاح طلب در حسینیه جماران برگزار شد.

به گزارش جماران، با عدم حضورسید محمد خاتمی به عنوان سخنران این مراسم، عده ای از ایثارگران به نمایندگی از اهالی جبهه و جنگ، در رابطه با اهداف و آرمانهای دفاع مقدس به سخنرانی پرداختند.

درابتدای مراسم، سردار محمد علی اکبری پور یکی از سرداران دفاع مقدس بابیان اینکه ماهمواره می ترسیم ازاینکه عده ای بر ما مسلط شوند که آبرو و عزت فرهنگ جبهه را از بین ببرند افزود: خداوند در قرآن می فرماید: "لقد کرمنابنی آدم" و ما باید این عزت مندی انسانی را حفظ کنیم چراکه در حادثه عاشورا میبینیم که پلیدی در مقابل حضرت بابت زیر پا گذاشتن کرامت عزت انسان ها پدیدار شد و ما باید به فرزندانمان عزت مندی و توجه به کرامت نفس و رشادت را به آنها گوشزد کنیم تا مبادا کسی از میان خودی ها و نه بیگانگان به آن متعرض شده و یا مورد سوء استفاده قرار دهند.

علی اکبری پور در ادامه افزود: درمقابل هرعاملی چه داخلی و چه خارجی که بخواهد این عزت مندی را ازآدمیان بگیرد و به کرامت آنان متعرض شود چه بازبان چه باعمل و درهر شرایطی که باشم خواهم ایستاد.ما باید بدانیم این یک موضوع خدادادی است و باید به جوانان امروز حفظ این مسئله را توصیه کنیم.

وی با بیان اینکه ما باید فرهنگ جهاد و شهادت را پاس بداریم ادامه داد: ما نباید برای تبلیغ این فرهنگ از هیچ چیز نهراسیم.

در ادامه این نشست، همسر شهید موسوی سردار سپاه خرمشهر در دوران جنگ ضمن تاکید بر رفع محدودیت ها و حصر آقایان موسوی، کروبی و رهنورد توسط شورای عالی امنیت ملی آن را کلید تدبیر دولت منتخب خواند و اقزود: امیدوارم که آقای شمخانی به عنوان یکی از فرزندان شایسته انقلاب و سرداران جنگ و دفاع مقدس بتواند این مسئولیت را با موفقیت پیگیری کند.

خانم زمانی در پایان از دولت روحانی خواست تا از زنان ایثارگر و متخصص در حوزه های مختلف مدیریتی استفاده کند.

سردار حاج علی فلاح جانباز جنگ و برادر شهید مهدی فلاح دیگر سخنران این مراسم بود که ضمن تقدیر از ملت سرفراز ایران برای خلق حماسه 24 خرداد گفت:بیاییم به حرف امام که فرمود "نگذارید پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت به فراموشی سپرده شوند" جامه عمل بپوشانیم و خود را از گرفتاری در روزمرگی بیرون بیاییم چراکه اولین مخاطب این پیام خود ما هستیم.دومین برداشت من ازاین مسئله حاکمیت فرهنگ ایثارگری درجامعه است که باید بدان عمل کنیم.

فلاح پیشنهاد تشکیل حزب و تشکل در چهارچوب قانون اساسی را برای جامعه ایثارگری ایران امری ضروری دانست که میتواند آنان را از بلاتکلیفی های شب انتخاباتی و دلهره های سیاسی بیرون بیاورد و بستر تحقق کلام امام است و درعین حال زمینه ایست برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس به جامعه. نگه داشتن ارتباطات را میان اهالی جبهه و جنگ را بستری برای بحث پیرامون نحوه انتقال فرهنگ ایثارگری به نسل امروز ارزیابی و آن را بعنوان دومین پیشنهاد خود ارائه کرد و درپایان گفت:دینی بودن حکومت،آرمان های انقلاب و حقیقت جنگ و دفاع مقدس ما زیر سوال رفته است هرچه سریع تر به دنبال راه حلی عملیاتی باشیم.

سردار حاج محسن رشید نیز، به تحلیل طبقاتی مسئله جنگ پرداخت و با قیاس طبقه مستضعف و متوسط جامعه مستضعفین را جان برکفانی قلمداد کرد که چیزی برای از دست دادن ندارند بنابراین راحت تر ایثار میکنند. اما طبقه متوسط با این خطر مواجه هست که یا آرمان ها را کنار بگذارد و یا آنچنان که باید و شاید بدان توجه نکند.

وی با اشاره به کلام امام مبنی بر خوی کوخ نشینی و توجه به طبقه مستضعف افزود: یکی از ویژگی های مثبت هشت سال جنگ کاهش سطح اصحکاک میان این دو طبقه بود.

رشید خاطر نشان کرد: یک نقدی به اصلاح طلبان وارد است که به نظر من به حق هم هست وآن اینکه اکثرا از طبقه متوسطند و به قشر های پائین کم توجهی میکنند.

این سردار دفاع مقدس با اشاره به گسست نسلی درمورد حقایق جنگ گرایش آنان را به واقع گرایی مورد تحلیل قرار داد و گفت: وقتی امام می فرمود:"مگر از خاطرتان رفته است که ما برتکلیف عمل کرده ایم؟" مقصود پیگیری آرمانها در ظرفی متناسب با واقعیت است یعنی اگر بخواهیم که در فضای اجرایی چنین مسئله ای را پیاده کنیم و عقب ماندگی مان را جبران کنیم نیاز داریم، الگوهای قابلیت نسخه برداری داشته باشیم و این یعنی الگوهای قابلیت بهره برداری برای تکرار مسئله ایثار.

ولی پور از رزمندگان اهل سنت بود که به عنوان سخنران بعدی به تبیین گرایشات اقلیت های قومی و مذهبی برای جانفشانی در راه انقلاب اسلامی پرداخت و تصریح کرد: به عنوان نمونه قومیت های ترکمن همواره در دوران اصلاحات و دراین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیشتاز بودند و گرایش خود را به اصلاحات و دولت منتخب اثبات کرده است.
وی با اشاره بیکی از عملیات های لشگر27 حضرت رسول به فتح سنگری اشاره کرد که بعد از آن امام از ما درخواست کرد که به ملاقاتش برویم.

ولی پور گفت: این کسانی که امام اینگونه آنها را تائید کرد درحقشان اجحاف شد.من به دنبال سهم خواهی نیستم اما به نظرم نیروهای ترکمن به عنوان اصلاح طلبانی که همواره به اصولشان پایبند بوده اند با تمامی هزینه هایش از مسئولین میخواهم در شرایطی برابر از متخصصین ترکمن و اقلیت های قومی دیگر در مدیریت و یا پست های میانی استفاده کنند تا پایبندی و ارادتشان را به نظام مقدس جمهوری اسلامی به منصه ظهور برسانند.

دکتر حمیدرضا جلایی پور، جانباز دفاع مقدس و برادر شهیدان، جلایی پور با ذکر خاطراتی از شرایط جنگ به انحرافات آن اشاره کرد و گفت: جوانانی را می بینیم که کارهایی میکنند به نام میراث دفاع مقدس و میراث شهدا که به هچ وجه مطلوب نیست. ما میبینیم که ازاین میراث دکان ها ساخته شده است و اولین وظیفه ما این است که دکان ها را ببندیم و یا از افزایش آنها جلوگیری کنیم.

وی سخنان خود را با ذکر خاطراتی از شهید بروجردی و گزارشاتی که توسط عده ای که بعدها در دولت احمدی نژاد به پست های بالا رسیدند درمورد شهیدان باکری که به قرارگاه مرکزی ستاد نیروهای مسلح داده می شد و آنها را وادار به مهاجرت به جنوب کرد ودرنهایت اقداماتی که بغلط به نام شهدا انجام می شود به پایان برد.

گفتنی است دراین مراسم خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان از جمله عبدالله رمضان زاده از زندانیان سال 88 حضور داشتند و در خلال سخنرانی، اشعاری در نقد آنچه که امروز از شهدا شاهد آن هستیم توسط یکی از شعرای حاضر در این نشست قرائت شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.