life

در آغاز فصل پرتقال های نارنجی، کیک پرتقالی درست کنید.

به گزارش جی پلاس، آرد ذرت با طعم متفاوت و دلنشینش می تواند کیک شما ترد و خوشمزه کند. مواد اولیه برای ۸ نفر روغن زیتون یک دوم پیمانه تخم مرغ بزرگ ۲ عدد شکر ۲۷۰ گرم آب پرتقال یک دوم پیمانه آرد ۱۶۰ گرم آرد ذرت ۷۰ گرم بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پرتقال ۱ عدد طرز تهیه ۱٫فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد ۲۰ سانتی متری را با قلم موی مخصوص آشپزی با روغن چرب کنید. در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید و باز هم با قلم مو آن را چرب کنید. ۲٫در ظرف بزرگی، روغن زیتون، تخم مرغ ها، یک پیمانه از شکر و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یک دست شود. آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک و رنده پوست پرتقال را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید. ۳٫مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید و یک سوم پیمانه شکر باقیمانده را به طور یکنواخت بر روی سطح کیک بپاشید (این کار باعث می شود لایه رویه کیک ضخیم شود). مایه کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر قراردهید تا بپزد و از کناره های قالب فاصله بگیرد. همچنین می توانید میزان پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان در وسط کیک امتحان کنید، اگر خلال دندان تمیز باشد کیک، پخت کافی داشته است. ۴٫بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید در قالب ۲۰ دقیقه خنک شود. می توانید با راندن چاقو، کناره های کیک را از قالب جدا کنید. کیک را به آرامی روی ظرفی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید. کیک را روی توری برگردانید و اجازه دهید تا کیک کاملا خنک شود، می توانید کیک را با تکه های پرتقال سرو کنید. نکته ها ۱- برای داشتن کیکی با رویه ی تردتر می توانید از شکر دانه درشت به جای شکر معمولی در مرحله سوم استفاده کنید. می توانید آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. ۲- در این دستور به روغن اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید. ۳- برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید . ۴- در مواد اولیه این کیک به جز آب پرتقال، یک عدد پرتقال ذکر شده است. پوست پرتقال را ریز رنده کنید، از آن در پخت کیک استفاده می شود. از تکه های پرتقال هم می توانید برای سرو کیک استفاده کنید. منبع: آشپزی حرفه ای سوران

کدخبر: 484764
ارسال نظر

موضوعات داغ