life

بادمجان از جمله موادی است که می توان غذاهای خوشمزه ای با آن تهیه کرد. امروز برای شما یک پیشنهاد جالب داریم.

مواد لازم را تهیه کرده و با جی پلاس باشید برای تهیه ناهاری متفاوت.

شکر یک قاشق چایخوری
سرکه سفید یک قاشق چایخوری
نان خشک یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۶ قاشق سوپخوری
سیر ۲حبه
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
ریحان ۵ شاخه
پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
بادمجان یک کیلو گرم
گوجه فرنگی یک کیلوگرم
روغن مایع، نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه: بادمجان ها را از طول به ضخامت نیم سانتی متر برش داده و با آب سرد بشویید. بعد به آنها نمک بزنید و یک ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آنها گرفته شود. مجدداً روی بادمجان ها آب سرد بریزید و بین دو دستمال فشار دهید تا آب آن خارج شود. در تابه ای کمی روغن بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. در تابه ای جداگانه روغن زیتون بریزید و سیر ریز خرد شده را در آن تفت دهید ولی مراقب باشید رنگش تغییر نکند، گوجه فرنگی ها را بعد از پوست کندن، خرد کنید و ۱۵دقیقه درون روغن زیتون تفت دهید تا آبش کشیده شود. برگ های ریحان را ریز خرد کرده و به همراه سرکه، شکر، نمک و فلفل قرمز به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید. ته یک ظرف نسوز را چرب کنید و یک لایه بادمجان را ته آن بچینید و روی آن یک لایه سس گوجه فرنگی و سپس مقداری پنیر پارمزان بریزید. پنیر موتزارلا را به قطعات باریک برش داده و روی پارمزان ها قرار دهید.این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید. در آخرین لایه باید سس فراوان باشد. پنیر پارمزان و نان خشک را با هم مخلوط کنید و روی سس بریزید و ۳۵دقیقه در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود. بعد ظرف را از داخل فر در آورده و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شده و برای سرو آماده شود. نکات: ۱.داخل سس گوجه به جای ریحان تازه می توانید از سس پستو هم استفاده کنید. ۲٫بعد از خرد کردن گوجه فرنگی ها حتماً دانه های آن را جدا کنید.
منبع : سایت آکا ایران
کدخبر: 483513
ارسال نظر

موضوعات داغ