life

رژیم‌ های غذایی که در آن از میزان بالایی سبزیجات، میوه‌ ها و غلات کامل و میزان کمی گوشت‌ های فرآوری‌ شده استفاده می‌ شود، احتمال بروز سرطان روده را پایین می‌ آورد.

به گزارش جی پلاس، برای تقویت سلامت روده‌ ها به این توصیه‌ های غذایی عمل کنید: مصرف گوشت قرمز را محدود کنید از گوشت‌های فرآوری‌ شده به هیچ عنوان استفاده نکنید. بر اساس انجمن سرطان آمریکا، خطر سرطان روده با مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز (معادل یک همبرگر کوچک) یا ۵۰ گرم گوشت‌ های فراوری‌شده مثل سوسیس، کالباس و هات‌داگ ۲۰-۱۵ درصد افزایش می‌یابد. دکتر راسوماسن می‌گوید، «البته می‌توانید مقدار کمی گوشت‌قرمز استفاده کنید - به اندازه دو وعده غذایی ۱۰۰ گرمی در هفته. اما بهتر است مصرف گوشت‌های فرآوری‌شده را به کل محدود کرده و گاهی آن را مصرف کنید زیرا این نوع گوشت حاوی ترکیبات دیگری مثل نگهدارنده‌ ها هستند که می‌توانند موجب بروز سرطان شوند.» مصرف قند را محدود کنید تحقیقات نشان داده‌ اند که افراد مبتلا به کولیت اوسراتیو و بیماری کرون معمولاً رژیم‌های غذایی پرقند و کم‌فیبر دارند. با اینکه قند مستقیماً با پیشرفت سرطان روده در ارتباط نیست اما غذاهای با میزان قند بالا معمولاً کالری بالایی دارند و می‌توانند موجب افزایش وزن و چاقی شوند. مصرف فیبر را افزایش دهید داشتن یک رژیم‌ غذایی پرفیبر برای سلامت عمومی روده‌ها بسیار خوب است. دکتر راسوماسن می‌گوید، «آمریکایی‌ها به طور متوسط ۱۳ گرم در روز فیبر مصرف می‌کنند اما این میزان باید ۲۵ تا ۳۵ گرم در روز باشد.» بهترین راه برای اضافه کردن فیبر به رژیم‌ غذایی از طریق خوردن میوه‌ ها و سبزیجات پرفیبر مثل گلابی، سیب، موز، پرتقال، کنگرفرنگی پخته، بروکلی و ذرت است. غلات کامل نیز منابع بسیار خوبی از فیبر هستند. فیبر با کمک به گوارش‌ غذا و جلوگیری از یبوست نیز به سلامت روده‌ها کمک می‌کند. این مسئله احتمال ابتلا به بواسیر را نیز کاهش می‌ دهد. شیر بنوشید تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کلسیم و ویتامین D با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در ارتباط است. اما انجمن سرطان در آمریکا توصیه نمی‌کند که مصرف کلسیم خود را به بالاتر از میزان توصیه شده ببرید زیرا اگر کلسیم مصرفی روزانه به بالاتر از ۲۰۰۰ میلی‌گرم در روز برسد، احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد. در عوض مطمئن شوید که میزان توصیه‌ شده کلسیم را در روز مصرف می‌ کنید: برحسب سن، از ۱۰۰ تا ۱۳۰۰ میلی‌گرم در روز٫ سایر منابع کلسیم عبارتند از: سبزیجات برگ دار مثل اسفناج. غلات و حبوبات را هوشمندانه انتخاب کنید غلات کامل مواد غذایی هستند که همه قسمت‌ های مهم را در خود نگه داشته و جزء موادغذایی طبیعی هستند. همه افراد بزرگسال بایست نیمی از غلات و حبوبات مصرفی خود مثل جو و گندم را در سه تا پنج وعده‌غذایی به شکل غلات کامل استفاده کنند. بعضی غلات کامل آماده مثل جو، آرد گندم کامل و برنج قهوه‌ای نسبت به انواع تصفیه‌ شده‌ شان مثل آرد‌ سفید و برنج سفید، حاوی ویتامین‌ ها، موادمعدنی، فیبر، اسیدهای چرب لازم، آنتی‌ اکسیدان‌ ها و ترکیبات طبیعی گیاهی مفید بیشتری برای روده هستند. منبع: مردمان

کدخبر: 485508
ارسال نظر

موضوعات داغ