life

یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: در فصل پاییز باید از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس، بادمجان، گوشت گوساله، فست‌ فودها و غذاهای مانده پرهیز کرد.

به گزارش جی پلاس، ناصر رضایی پور دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره تدابیر پاییز اظهار داشت: ضریب اشغال تخت‌ های بیمارستانی در پاییز بیشتر می‌ شود و بیماری‌ های روان پریشی در پاییز عود پیدا می‌ کند. مزاج پاییز سرد و خشک است البته در مناطقی که باران زیاد می‌ بارد از خشکی مزاج فضل کاسته می‌ شود.
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: در پاییز احتمال بروز بیماری‌ هایی از جمله دردهای سیاتیکی، دردهای مفصلی، بزرگی طحال، مشکلات ادراری، بیماری‌ های ریوی و... زیاد است. رضایی پور عنوان کرد: در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس، بادمجان، ترشی، گوشت گوساله، غذاهای آماده، غذاهای فست‌ فودی، غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد. وی افزود: مصرف غذاهای گرم، تند و تیز و غذای گرم و تر مانند آبگوشت پرندگان، شیرینی‌ های طبیعی مانند مویز، انجیر، کشمش، شیرینی تهیه شده از بادام و ... همچنین میوه‌ هایی مانند خربزه، سیب، به، گلابی، انگور در این فصل مفید است. این دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد: در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز در میان با آب نیم گرم حمام کرد. همچنین از نوشیدن آب سرد، مصرف مسهل، فصد خون، حجامت باید پرهیز و از خوابیدن در طول روز دوری شود. منبع: خبرگزاری تسنیم
کدخبر: 483563
ارسال نظر

موضوعات داغ