life

ترکیب گوشت و آتش یکی از محبوب‌ ترین و قدیمی‌ ترین اشکال غذا در جهان است که نمی‌ توان در برابر آن مقاومت کرد!

به گزارش جی پلاس، کباب یکی از محبوب‌ ترین غذاها در سراسر دنیا به شمار می‌ رود و کمتر کسی را می‌ توان پیدا کرد که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. مردم هر کشور روش خاصی برای تهیه کباب مطابق ذائقه خود دارند. در حالت کلی، کباب به پخت گوشت روی شعله‌ های آتش به صورت آهسته گفته می‌ شود که می‌ تواند داخل تنور، سیخ یا روی توری انجام شود. البته با وجود یکسان بودن اصول اولیه، برخی تفاوت‌ ها در تکنیک و مواد افزودنی برای پخت کباب در کشورهای مختلف وجود دارد؛ بنابراین در اینجا نگاهی به این روش‌ های تهیه در سراسر جهان خواهیم داشت. یاکیتوری (Yakitori) ژاپن yakitori از نظر امریکایی‌ ها یاکیتوری یک پیش‌ غذاست که به همراه سوشی سرو می‌ شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است. تکه‌ های مرغ بر سیخ‌ هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می‌ شوند (زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال‌ ها بیشتر بوده و در دمای پایین‌ تری می‌ سوزد در نتیجه دود تولید نمی‌ کند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می‌ شود و معمولاً از گوشت مرغ تهیه می‌ شود. yakitori بولگوگی (Bulgogi) کره bulgogi پس از امریکا کشور کره دومین شیفته کباب به شمار می‌ رود و در آن کشور به نام بولگوگی شناخته می‌ شود. برای تهیه آن، ورقه‌ های نازک گوشت گاو با کنجد، پیازچه، سس سویا در کنار سبزیجات تازه طبخ می‌ شود. bulgogi برعای (Braai) آفریقای جنوبی braai برعای جایگاه خاصی را در میان غذاها دارد و ریشه آن متعلق به سفیدپوستان افریقای جنوبی است که در آن گوشت بر روی توری یک منقل پایه بلند طبخ می‌ شود. از جمله گوشت‌ های مورد استفاده برای این کباب لذیذ می‌ توان به گوشت گوسفند و سوسیس به همراه سس مخصوص افریقایی اشاره کرد. به همراه این کباب، پوره‌ ای به نام pap نیز سرو می‌ شود که ماده اصلی آن آرد ذرت است. braai بارباکوآ (Barbacoa) مکزیک barbacoi بارباکوآ به گوشتی گفته می‌ شود که در میان برگ‌ ها پیچیده شده و داخل گودالی به آرامی پخته شود، این گوشت معمولاً از گوشت بز یا گوشت گاو است. ریشه پخت بارباکوآ به قبل از ورود مهاجران کارائیب به مکزیک برمی‌ گردد و در واقع کلمه باربکیو از آن گرفته شده است. barbacoi چارسیو (Char Siu) چین char siu از اصلی‌ ترین غذاهای آشپزخانه کانتونی که به صورت تحت‌ اللفظی به معنای کباب و چنگال است. این نام برگرفته از روش پخت خاص این کباب است؛ در این روش، گوشت با ادویه‌ جات، عسل و غیره ترکیب شده و به وسیله چنگگ داخل اجاق آویزان و پخته می‌ شود. char siu چاراسکو (Charrasco) برزیل charrasco شهرت چاراسکو بیشتر به دلیل کمیت آن است نه کیفیتش، زیرا در هر پرس، به حدی کباب گذاشته می‌ شود که فرد قادر به خوردن همه غذا نیست. در کشورهای امریکای لاتین، چاراسکو نظیر آسادو به گوشتی - گوشت گاو، یا هر نوع دیگری از گوشت - گفته می‌ شود که بر روی شعله آتش پخته شود. در کشورهای مختلف، بسته به ذائقه مردم، چاراسکو با سیب‌ زمینی سرخ‌ کرده، سالاد، تخم مرغ سرو می‌ شود. charrasco لچون (Lechon) فیلیپین lechon ریشه اصلی این غذا اسپانیایی است ولی امروزه در فیلیپین و امریکای لاتین بسیار محبوب است. روش پخت این نوع نیز مانند سایر کباب‌ ها بسیار ساده است؛ گوشت سیخ شده برای مدت طولانی روی ذغال چوب کباب می‌ شود. این کباب دارای طعم ترد و خوشمزه فوق‌ العاده‌ ای است و در مناسبت‌ های خاص تهیه می‌ شود. lechon کباب تنوری (Tandor) هند tandoor این غذا نیز مانند غذاهای هندی در تنور رسی پخته می‌ شود. در این روش گوشت خوابانده شده در سس در دمای بسیار بالا کباب می‌ شود. برای مثال، مرغ تنوری از مرغ با ماست، چاشنی ماسالا و سایر ادویه‌ جات ترکیب و بعد کباب می‌ شود. این غذا جزء غذاهای اصلی سرخپوستان امریکایی نیز محسوب شده و برخی وقت ها از رنگ غذا برای قرمزی آن استفاده می‌ شود. tandoor شیش کباب (Shish kebab) ترکیه shish kebab این نوع، نمونه ترکی کباب بوده و در آشپزخانه کشورهای منطقه خاورمیانه بسیار متداول است. مانند انواع کباب‌ ها، روش پخت آن نیز بسیار ساده است: تکه‌ های گوشت سیخ شده و روی آتش پخته می‌ شوند. تفاوت این نوع با سایر کبا‌ب‌ ها مانند دونر یا چاراسکو این است که به صورت ساندویچ، داخل نان به همراه سبزیجات سرو می‌ شود. shish kebab کالوآ (Kalua) هاوایی kalua همانند برعای، این غذا نیز سمبل گردهمایی عمومی است که برای طبخ آن ابتدا سنگ‌ های داغ را داخل یک حیوان درسته قرار می‌دهند و سپس آن را با برگ‌ های موز می‌ پوشانند و در مرحله بعد، در میان شن مرطوب قرار داده می‌ شود. پخت این کباب شش تا هفت ساعت طول می‌ کشد. kalua منبع: کجا رو

کدخبر: 483503
ارسال نظر

موضوعات داغ