دکتر الهه قدس متخصص تغذیه در خصوص تاثیرمواد مضر استفاده شده در تولید ظروف یک بار مصرف گفت: این مواد تعداد هیدروکربن و آلیاژهای چند حلقه ای ساخته شده اند که میزان فراوانی ازآلودگی های محیطی در فرآورده های غذایی متعلق به تولید این مواد است.

دکتر الهه قدس متخصص تغذیه در خصوص تاثیرمواد مضر استفاده شده در تولید ظروف یک بار مصرف گفت: این مواد تعداد هیدروکربن و آلیاژهای چند حلقه‌ای ساخته شده‌اند که میزان فراوانی ازآلودگی های محیطی در فرآورده‌های غذایی متعلق به تولید این مواد است.

به گزارش جماران، وی ادامه داد: این مواد مضر قابلیت حل نشدن در چربی‌‌ها را دارند و به ذرات و مواد غذایی جذب می شوند.

این متخصص تغذیه همچنین تصریح کرد: این مواد بر اثر سوختن ناقص مواد آلی تولید می‌شوند و تمام هیدروکربن‌ها و هیدروژن‌هایی که در این مواد آلی وجود دارد در نقش ماده پیش ساز (سوبسترا) جهت تولید هیدروکربن حلقه‌ای استفاده می‌شود.

وی پیرامون بیماری‌هایی که ممکن است در اثر استفاده از آن بروز یابد اظهار کرد: سرطان‌ها، از جمله بیماری‌هایی هستند که دراثر استفاده و مصرف غذا در ظروف یک بار مصرف بروز می‌یابد. علاوه بر این بیماری مهلک انواع دیگری از بیماری‌ها که جزء دسته بیماری‌های غیر واگیر طبقه بندی می‌شوند مانند بیماری قند خون و یا حتی کم کار شدن غدد فوق کلیوی (آدرنالین) که در پی آن باعث احساس ضعف و بروز سوء هاضمه- مشکلات دیگر برای فرد می‌شود هم در فرد قدرت بروز دارد.

وی خاطر نشان کرد: نارسایی غدد درون ریز هم یک نشانه از خطرات استفاده از این ظروف است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.