تحقیقات صورت گرفته توسط محققان برزیلی نشان می‌دهد، قهوه حاوی پروتئینی است که دارای اثری مشابه مورفین بوده و از خاصیت ضد درد و آرام‌بخشی برخوردار است.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، محققان دانشگاه برازیلیا با همکاری شرکت تحقیقات کشاورزی امبراپا (Embrapa) با تعیین توالی ژنوم قهوه و پروتیئن‌های مربوط دریافتند، برخی از این پروتئین‌ها مشابه پروتئین‌های انسانی است.

محققان سپس اقدام به سنتز آنالوگ ساختاری و بررسی این پروتئین‌ها کردند؛ قطعاتی از پروتئین موسوم به پپتید در قهوه شناسایی شدند که دارای اثرات تسکین‌دهنده درد مشابه مورفین هستند.

در آزمایش‌های صورت گرفته بر روی موش‌های آزمایشگاهی محققان دریافتند که اثرات تسکین‌دهنده پروتئین‌های موسوم به opioid peptides از دوام بیشتری برخوردار بوده و با عوارض جانبی همراه نیست.

این کشف در صنعت بهداشت موادغذایی و کمک به کاهش استرس حیوانات در کشتارگاه‌ها کاربرد دارد.

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.