رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، نحوه‌ی نرخ‌گذاری انواع غذاها را در رستوران‌ها تشریح کرد.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، سید علی اصغر میرابراهیمی درباره‌ نحوه‌ نرخ‌گذاری قیمت انواع غذاها در رستوران‌های مختلف گفت: قیمت غذاها براساس فاکتورهای مختلفی تعیین می‌شود و منطقه قرار‌گیری رستوران، دکوراسیون، میزان حقوق پرسنل، هزینه‌های سربار، مالیات و هزینه حامل‌های انرژی در این قیمت‌گذاری موثر است.

وی افزود: همه هزینه‌های جاری یک رستوران به علاوه هزینه‌ تهیه مواد اولیه برای پخت غذا قیمت غذا را در رستوران‌ها مشخص می‌کند و در نهایت هر رستورانی 20 درصد سود به هزینه‌های جاری خود اضافه و قیمت غذاهای خود را مشخص می‌کند.

میرابراهیمی در عین حال بیان کرد: طبیعی است که با این محاسبه، قیمت‌ها غذا در رستوران‌های مختلف متفاوت می‌شود و بازرسان اتحادیه نیز در این زمینه نظارت می‌کنند.

وی با بیان این‌که نرخ مصوب غذا نداریم، درباره‌ بیشترین میزان شکایات اعلام شده از سوی مردم گفت: بیشترین میزان شکایات اعلامی از سوی مردم مربوط به گران‌فروشی در غذاهایی مثل شیشلیک، چلوکباب یا جوجه کباب است که مردم معتقد بودند در رستوران‌های مربوطه گران‌تر فروخته می‌شود.

رییس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس، مالیات بر ارزش افزوده را از دیگر چالش‌های فعالان این صنف برشمرد و گفت: بر روند فعالیت رستوران‌ها نظارت‌های لازم از سوی اتحادیه وارگان‌های مربوطه انجام می‌شود و به شکایات در اولین فرصت رسیدگی می‌شود.

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.