معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از کاهش سن ابتلا به فشار خون در کشور و این استان خبرداد.

معاون فنی مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از کاهش سن ابتلا به فشار خون در کشور و این استان خبرداد.

به گزارش جماران به نقل از ایسنا، افسون تیزویر افزود: مصرف بالای روغن و نمک سبب افزایش فشار خون و کاهش سن ابتلا به این بیماری شده است.

وی ادامه داد: افزایش فشار خون در افراد زمینه ابتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری قلب و عروق و دیابت را در جامعه فراهم می کند.

این مسئول خاطر نشان کرد:عدم توجه به کاهش مصرف روغن و نمک و شکر و همچنین مواد قندی و کمبود فعالیت های فیزیکی باعث افزایش بیماری های مزمن مانند فشار خون و دیابت در جامعه می شود.

وی اظهار کرد: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها مردم می بایست به صورت مستمر فشار خون خود را کنترل کنند.

وی با بیان اینکه حذف شدن نمکدان در سفره ی خانواده ها یکی از عوامل کاهش مصرف آن است، گفت: ذائقه کودکان از سنین پایین شکل می گیرد و مصرف کم نمک و روغن در سن پایین باید شروع و آموزش داده شود .

وی داشتن تحرک را یکی دیگر از عوامل پیشگیری از ابتلا به بیماری های فشار خون و دیابت دانست و افزود: فعالیت های مرتب فیزیکی مانند پیاده روی از مواردی است که از ابتلای افراد به بیماری های مختلف پیشگیری می کند.

تیزویر خاطر نشان کرد:کاهش مصرف چیپس ، پفک ، شکر و روغن های جامد برای افراد جامعه ضروری است.

وی گفت:کمپین کاهش مصرف شکر، روغن و نمک از اواخر آذر ماه تا 4دی ماه سال جاری همزمان با کل کشور در البرز برگزار می شود.

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.