tech

برای کسانی که به امنیت حریم شخصی و اطلاعات خود بها می دهند و به هر دلیلی برایشان مهم است، استفاده از اسمارت فون های امروزی یک خودکشی محسوب می شود! به گزارش جی پلاس، گوگل به ویژه در گوشی های اندرویدی یکی از سرویس هایی است که مجموعه اطلاعات کاملی از همه کاربران خود جمع آوری می کند و حتی با استفاده از آنها در نرم افزار گوگل ناو برای زندگی روزمره انها برنامه ریزی کرده و یا پیشنهاداتی ارائه می دهد. یکی از بهترین و در عین حال بدترین قابلیت های گوگل این است که هرجایی که می روید، آدرس شما را دارد! با استفاده از موبایل، تبلت و یا گجت های پوشیدنی، گوگل به راحتی می توان در هر ساعتی از شبانه روز محلی که حضور دارید را به دیگران نشان دهد و این موضوع چندان خوب به نظر نمی رسد. البته نباید مزایای این قابلیت را نیز فراموش کرد و به همین دلیل است که اکثر اپ ها از این قابلیت برای برای عملکرد بهتر استفاده می کنند. برای مقابله با تشخیص Location شما توسط گوگل و دیگران البته می توان اقداماتی اتخاذ کرد. در ادامه این گزارش با جی پلاس همراه باشید تا این اقدامات را بررسی کنیم. برای این که ببینید گوگل چه سابقه ای از مکان های شما ثبت و ضبط کرده است وارد گوگل شوید و ساین این کنید، سپس به نقشه و تایم لاین بروید. در اینجا نقشه ای با نقاط قرمز می بینید که بین آنها خطوطی قرمز رسم شده است که نشان از جابجایی شما بین این نقاط دارد. می توانید تاریخ های مختلف را نیز انتخاب کرده و سابقه خود را در آن روزها مشاهده کنید. اگر می خواهید از شر همه این اطلاعات که ممکن است روزی برایتان دردسر ساز شود خلاص شوید، کافی است گزینه Delete All History را انتخاب کنید! اگر می خواهید این سابقه را نگه دارید و احساس خطر نمی کنید اما می خواهید برخی نقاطی که بوده اید از آن پاک شود کافی است روی نقطه کلیک کرده و سپس گزینه Delete From History را انتخاب کنید تا همان نقطه محو شود. البته با این کار، ثبت مکان های شما غیر فعال نمی شود بلکه رکوردی که تا آن لحظه ثبت شده پاک می شود. برای متوقف کردن گوگل از کسب چنین اطلاعاتی از شما باید روی گزینه دنده ای شکل کلیک کرده و History Settings را انتخاب کنید. حالا گزینه Pause را انتخاب کنید تا دیگر سوابق جابجایی شما ثبت نشود. باید در نظر داشت که با خاموش کردن این قابلیت، بسیاری از اپ ها ممکن است در عملکردشان به مشکل بر خورند زیرا دائما از این داده استفاده می کنند. پس اگر واقعا احساس می کنید این اطلاعات ممکن است روزی برایتان گران تمام شود، آنگاه اقدام به پاک کردنشان کنید! برگرفته از pcadvisor

کدخبر: 439721
ارسال نظر

موضوعات داغ